Regnar det?

Jag gjorde först en transa, sen ett rådjur... det hela slutade med denna:





Akryl på canvasduk, tusch på papper. Lim. Lite klippa och klistra alltså :)

Jag tror på spöken och de tror på mig.

 


The Sparrow & The Medicine


Jag lyssnade på en fin låt och fick en idé till denna teckning:




Musiken:


Hjärta

Här sitter jag och försöker få ihop skolarbete med fritiden. Det är ingen lätt uppgift och det har varit så mycket att göra i skolan på sistone att målandet blivit lidande. Jag har i alla fall på något vis lyckats peta in denna tavla i pluggpauserna:




Kärleken

I somras tog jag studenten, och jag och kärleken min gick på bal. Innan balen tog vi lite bilder. Jag bestämde mig för att måla en av favoritbilderna i akvarell.






Prinsesskatt

Nu får denna katt vara klar! Det finns alltid småfix att göra, men slutar jag inte nu kan jag hålla på hur länge som helst. Mitt andra beställningsjobb till min kusin Therese, hoppas hon blir glad!




Att tänka innanför lådan har aldrig riktigt varit min grej.





Nya kritor! Vattenlösliga vaxkritor, häftigt värre! Idag har jag bara målat och målat. Jag bröt mot "aldrig använda svart" - regeln vi fick lära oss på skolan, och gjorde denna:




Ibland blir det kladd

Jag håller på att bli tokig! det är ingen idé att plocka fram en massa målargrejer, då min soffa som jag beställt kommer i eftermiddag. Igår var jag upptagen med kurslitteratur o.d. så inget måleri på ett par dar. Ikväll ska jag nog försöka bli helt klar med katten i alla fall.

Här är lite work in progress, som jag gjorde för någon dag sedan:




RSS 2.0