Våga vara snea och defekta

Jag kikade på Little Miss Sunshine ikväll, igen. Jag älskar den filmen. Den är helt fantastisk! Jag älskar den svarta humorn och värmen. En film om livet, det oförutsägbara. Om en dysfunktionell familj, så ovanlig men ändå så otroligt vanlig. För vem fan är funktionell, egentligen?

Efter filmen snabbskissade jag två av karaktärerna: Dwayne, tonårspojken som vägrar prata, och Olive, flickan som vill bli Little Miss Sunshine.







Blyerts och färgpennor på A4 papper.

Maskot


Jag har målat på den här i några dagar nu, men nu tror jag den är klar. Min kära vän Kimi har gett mig lite tyckande och tänkande för att få klart den (själv kunde jag aldrig bestämma mig hur jag ville ha det) och det tackar jag för!

 

 

Akryl och tusch på duk. 65x50 cm.


Fem koppar kaffe




Tidigare i veckan då jag kikade på nyhetsmorgon så som jag brukar i den tidiga morgonstunden, berättade de om en ny studie som visar att kvinnor som dricker fem eller fler koppar kaffe om dagen, halverar risken för ER-negativ bröstcancer. Så det var bara att sätta igång bryggaren!

Ut av det hela kom också denna:





Akvarell och tusch på akvarell A3 papper.

Hear no evil. See no evil. Speak no evil.

 

 

 

Med en del inspiration från Fridas t-shirts och munkjackor smög sig de här små figurerna ut på pappret.

 

Akvarellfärgpennor, vaxkritor och tusch på akvarell A3 papper.


Höst i själen

 


Blyerts och akvarell på A3 akvarellpapper


Folk with numbers: #8

Jag vet inte riktigt vad det är jag har börjat med här. Först en grön, sen en röd... den som lever får se vart detta slutar :)


Ibland går hjärtat sönder

 


RSS 2.0