Detaljer ur ett drömland


 






Ett glas vitt, ett glas rött

 

Jag ogillar starkt att vitt papper blir blått på foto, men jag äger ingen scanner tyvärr så det får duga.

 

 

 

 

Tusch på papper, också lite klippa och klistra :)


Till minne av


Idag är det en vecka sedan min bildlärare och mentor från gymnasiet gick bort. Hon lärde mig att skissa utan att ändra, vi fick öva oss att skissa i tusch för att inte ha möjligheten att sudda.

Det här har varit väldigt utvecklande för mig och är så fortfarande så här kommer lite tuschteckningar som tack och till minne av henne.






Fri konst


Ärligt talat har jag ingen som helst aning vad jag egentligen gjort här, men då jag var klar såg jag att det blivit som fyra små tavlor i en stor.

Det är härligt att bara släppa på kontrollen, och skita i eventuella regler som människor innanför lådan kommit på. Tekniktips är bra, men glöm inte att konsten fortfarande ska få vara FRI!









Akryl, flytande tempera och tusch på canvasduk.

Berlin Wall Art

 

 

Min far har varit i Berlin, och han kom hem med denna häftiga bok till mig! Med konst från Berlinmuren. Riktigt häftigt, hoppas på lite inspriration för det har varit lite si och så med den på sista tiden.

 

Också måste jag ju bara visa min nyinflyttade katt också:

 

 

 

Hon har redan börjat hjälpa till med målerierna!


Sagan om Toti

Jag är med och leder en barnteatergrupp här i Piteå. Just nu håller vi på med en föreställning om en liten elefant, Sagan om Toti. Jag blev ombedd att göra en affisch till föreställningen. Roligt, eftersom en av mina drömmar här i livet är att illustrera barnböcker.

Kanske blir det fler bilder på Toti, vi får se, här är i alla fall vad jag fick ihop igår:


RSS 2.0